Naissus Open: Niški humanitarni teniski turnir za NURDOR

Na terenima Teniske akademije Živković u subotu, 22. juna održaće se humanitarni turnir Naissus open.

Cilj organizatora prvog humanitarnog “ Naissus Open“ teniskog turnira je pružanje podrške NURDORu u Misiji poboljšanja kvaliteta lečenja i života dece obolele od malignih bolesti.

Takmičari  bi se na humanitarnom teniskom turniru „Naissus Open“ borili za trofej i nagradu, a celokupan nagradni fond namenjen je NURDORu.

Na turniru mogu učestvovati svi zainteresovani koji se u subotu 22. juna pojave na terenima TAŽ-a od 9 do 11 časova i na licu mesta uplate kotizaciju u iznosu od 1000 dinara, po osobi, koja će se naći u ukupnom nagradnom fondu turnira.

Takmičarski deo programa počeće u 12 časova. 

Postani donator NURDOR-a

„Volonterske akcije koje dolaze kao ideje i inicijative od strane građana su nešto u šta najviše verujemo. One su katalizatori koji pokreću prvo lokalnu, a onda i širu zajednicu.“, kažu organizatori.

NURDOR ove godine obeležava 15 godina postojanja i za to vreme kroz ovo udruženje prošlo je više od 1500 porodica kojima je pružena podrška u lečenju i nakon njega.

Omogućeno je više od hiljadu potpuno besplatnih rehabilitacija organizovano za decu koja su pobedila bolest, izgrađeno 5 roditeljskih kuća i jedna potpuno nova bolnica, a preko 1000 posebno edukovanih volontera poklonilo je više od 100.000 sati volonterskog rada u pružanju podrške kroz razne aktivnosti za unapređenje uslova lečenja i brige o deci oboleloj od malignih bolesti 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Značaj 8. marta: Borba za ravnopravnost i podsećanje na neplaćeni rad žena

Međunarodni dan žena ne predstavlja samo priliku za slavlje...

Uspešno završen još jedan krug CeraVe Days projekta na fakultetima u Srbiji

Realizovano više od 700 besplatnih pregleda dermatologa, 250 studenata...

Ratni pakao u Tel Avivu: Niška rukometašica svedoči o dramatičnim trenucima

Mlada sportistkinja vratila se kući nakon granatiranja Ratni užasi koji...

Najnovije