Na tribini Udruženog pokreta slobodnih stanara govoriće se o postupcima koje su protiv Gradske toplane pokrenule Nišlije kako bi im ovo preduzeće nadoknadilo štetu. 

Tribina “Toplana i zakon” u Nišu

Kako je najjeftinije postalo najskuplje

“Toplana nije postupila prema nalogu Ministarstva rudarstva i energetike da sklopi ugovore sa potrošačima daljinskog grejanja do kraja 2016. Ne postupa po nalogu Državne revizoriske institucije, niti po njenom naknadnom izveštaju prema kojima mora da ispravi veliki niz štetne poslovne prakse. Uvećani troškovi, skriveni prihodi, davanja suprotna zakonu. Teško kršenje obaveze dobroh poslovanje (DRI). Postupak zbog zloupotrebe dominantnog položaja (Komisija za zaštitu konkurencije). Nalozi državnih organa o preispitivanju cene grejanja. Knjigovodstveni program koji briše podatke.
Nišlije plaćaju mazut za Zaječarsku toplanu.”

To su samo neke od tema o kojima će se govoriti na tribini koja je zakazana u utorak 26. februara od 17 sati u Regionalnom centru za obrazovanje (kod zgrade GO Medijana).

Na tribini će govoriti članovi Udruženog pokreta slobodnih stanara: Čedoslava Ristić, Miroslav Cvetković i Milosav Jukić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име