Policijska uprava u Nišu zaposliće do kraja godine još 50 novih službenika, a očekuje se otvaranje i nekoliko novih stanica i ispostava. Ovo je tokom obilaska stanice saobraćajne policije “Istok” najavio Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Policiji u Nišu 50 novih službenika
Policiji u Nišu 50 novih službenika; Foto: Grad Niš

Policiji u Nišu 50 novih službenika

“Popunićemo sva nedostajuća radna mesta i pokazati da policija o ovom velikom gradu vodi računa i da nam je jako važno da se građani Niša osećaju bezbedno.”, istakao je Stefanović.

Policiji u Nišu nova vozila; Foto: Grad Niš
Policiji u Nišu nova vozila; Foto: Grad Niš

Grad Niš donirao 4 vozila stanici “Istok”

“Stanica saobraćajne policije ‘Istok’ počela je sa radom pre dva dana, ona je moderno opremljena i u njoj naše kolege rade u potpuno novim uslovima, a građani mogu brže i efikasnije da obave svoje poslove”, rekao je Stefanović.

Stanici “Istok” Grad Niš donirana su četiri vozila, tri putnička i jedno terensko, koje će, kako je naveo ministar Stefanović, saobraćajnoj policiji služiti za obavljanje uviđaja.

On se zahvalio policijskim službenicima na predanom i odgovornom radu i na uloženom trudu prilikom obavljanja svakodnevnih zadataka.

Policiji u Nišu novo terensko vozilo; Foto: Grad Niš
Policiji u Nišu novo terensko vozilo; Foto: Grad Niš

“Očekujem da će kroz poboljšanje uslova rada, povećanje plata, nove uniforme, opremu, vozila, policijski službenici biti još efikasniji, a da će građani Srbije znaju da imaju policiju na mogu da se oslone.”, rekao je Stefanović.

Ministar Stefanović je pre posete policijskoj stanici saobraćajne policije “Istok”, koja se nalazi u prostorijama gde je nekada bila Niška TV u ul. Vojvode Mišića, obišao je i radove na izgradnji nove policijske ispostave u niškoj opštini Palilula.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име