Brnabić i Vučić na obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji u Nišu

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prisustvovaće, zajedno sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem, obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji u Nišu u nedelju, 24. marta, u 19.45 časova, Trg kralja Milana, najavljeno je na sajtu Vlade Republike Srbije.

Postavljanje bine u centru Niša povodom Dana sećanja
Postavljanje bine u centru Niša povodom Dana sećanja; Foto: Novinari Online

Generalna proba u subotu

U subotu, 23. marta od 18.30 do 20.00 sati, u užem centru grada biće proba sirena za vazdušnu opasnost. Sirene će se oglasiti i u nedelju u 20.00 sati, kao deo zvaničnog programa.

Pročitajte i: Prva bomba na Niš pala pre 20 godina u 20:28 sati: Izložba u Sinagogi

U vreme održavanja generalne probe u subotu, i centralnog skupa u nedelju, u četiri zone u širem centru grada, biće isključena javna ulična rasveta.

Zbog pripreme za obeležavanje Dana sećanja i centralnog skupa kojim se u Nišu u nedelju, 24. marta, obeležava 20 godina od početka NATO bombardovanja, doći će do promena u režimu saobraćaja, javnog gradskog prevoza i parkiranja u centralnoj gradskoj zoni.

O izmenama u režimu saobraćaja, parkiranja i javnom prevozu više pročitajte na: Dan sećanja – U subotu sirene, u nedelju izmenjeni režim saobraćaja

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име