kuca-straha-cineplexx
kuca-straha-cineplexx

U susret ekranizacji najstrašnije knjige Stivena Kinga “Groblje kućnih ljubimaca”, bioskop Cinplexx Niš postaje Kuća straha na radost svh ljubitelja horora!

Cineplexx Niš: Foto: Cinepelexx
Cineplexx Niš: Foto: Cinepelexx

U periodu od 9. do 14. aprila, od 18 do 22 časa, svi posetioci bioskopa Cineplexx Niš imaće priliku da se u zlokobno mračnim salama fotografišu i učestvuju u foto konkursu.

Bioskop Cineplexx Niš nagradiće najboljeg autora fotografije putovanjem 

Najkreativniji biće nagrađeni fantastičnim putovanjem na Zakintos za dve osobe!

Pobednik foto konkursa biće objavljen 15. aprila na zvaničnim Cineplexx stranicama Instagram i Facebook, kažu u ovom bioskopu.

Fotografije iz bioskopa, postavljene na društvene mreže Facebook i Instagram uz neizostavni #cineplexxniskucastraha ući će u trku za nagradu!

Porodica Krid započinje novi život u prelepoj kući u Mejnu, malom, ruralnom mestu. U novom okruženju sve je bajkovito, previše dobro da bi bilo istinito. Zlokobna tajna koja vreba nadomak kuće vrlo brzo će se poigrati sa porodičnom idilom.

Kada nesrećna sudbina zadesi porodičnog mačka Čurča, na nagovor suseda, Kridovi odlučuju da ga zakopaju na starom indijanskom groblju iza kuće. Međutim, narednog dana, mačak se vraća kući, ali nije isti kao pre….

Cineplexx Niš: Foto: Cinepelexx
Cineplexx Niš: Foto: Cinepelexx

Karte za  Horor night i film „Groblje kućnih ljubimaca“ su u prodaji na blagajni bioskopa

Posetioce, članove Cineplexx bonus kluba očekuje 1000 dodatnih bodova pri kupovini ulaznica za projekciju filma četvrtak 11. aprila u 20 časova u okviru Horor night događaja, a najsrećnije i poklon knjiga Stivena Kinga, koju daruje Vulkan Izdavaštvo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име