Besplatne kreativne radionice za decu u Nišu: Ukusne zdrave užine

0
deca-i-hrana
deca-i-hrana

Kreativna radionica za decu – Zdravlje na usta ulazi

Eu info kutak Niš u saradnji sa Savetovalištem za mlade Doma zdravlja Niš organizuje radionicu o zdravoj ishrani za decu uzrasta 9 i 10 godina.

Radionica će biti održana 17. aprila od 17h u Eu info kutku (Voždova 5) i vodiće je dr Petra Gocić iz Doma zdravlja u Nišu.

Mali lekari zdrave ishrane
Mali lekari zdrave ishrane; Foto: Pixabay

“Deca će na interaktivan, kreativan način učiti o važnosti zdrave i balansirane ishrane. Kroz zanimljiv kviz moći će da saznaju važne informacije o organima za varenje, pravilnoj ishrani i značaju zdravog načina života.”, kažu u EU info kutku Niš.

Ukusne zdrave užine

Učesnici će imati priliku da naprave ukusne zdrave užine, a za uspešno obavljenu radionicu dobiće diplome za najbolje „male lekare zdrave ishrane

EU info Kutak u Nišu ovog proleća organizuje seriju radionica na kojima će deca imati priliku da se upoznaju sa Evropom, evropskim vrednostima i bogatim kulturnim nasleđem.

Prisustvo radonici o zdravoj ishrani je besplatno za sve zainteresovane učenike uzrasta od 9 do 10 godina, ali je iz organizacionih razloga potrebno potvrditi dolazak (lično ili roditelji za dete) na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do 16. aprila u 19h.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde