Železnice RSM-Transporta od 15. juna ponovo uvode ekspresni voz iz Skoplja za Beograd i Solun.

Voz iz makedonske metropole do Soluna polaziće svakog dana u 4.45, dolaskom železničke stanice u Solunu u 9.33, odakle će biti moguće uhvatiti vezu sa grčkim vozom za odmarališta Litochoro, Leptokaria i Nei Pori.

Železnica ove sezone uvodi atraktivne cene za povratnu kartu između Skoplja i Soluna kroz tarifu Citi Star za grupna putovanja, piše makedonski portal Javno.

Popusti za grupna putovanja vozom

Dakle, ako se grupa koja putuje vozom istog dana sastoji od pet odraslih putnika, naknada za povratak između Skoplja i Soluna iznosiće 836 denara ili 13,5 eura.

Ako se grupa sastoji od pet odraslih i jedno dete, karta za jednog putnika iznosi 756 denara ili 12,2 eura.

Redovna cena karte između Skoplja i Soluna iznosi 12,2 evra u jednom pravcu i 19,5 evra u oba smera po putniku.

Železničke karte se mogu kupiti u međunarodnoj kasi na stanici u Skoplju, kao i u drugim većim železničkim stanicama do Gevgelije gde se voz kreće.

Vozom iz Skoplja do Beograda

U periodu od 15. juna do 16. septembra, železnička veza iz Skoplja će biti za Beograd, sa vozom koji počinje svakodnevno u 10:19.

Povratna vozna karta između Skoplja i Beograda je 1.709 denara (27.6 evra), između Skoplja i Zagreba biće moguće putovati po ceni od 3.653 denara (59 evra), dok je cena karte za Ljubljanu 4.643 denara (75 evra) za oba smera.

Važna napomena za putnike je da ekspresni voz putuje do železničke stanice Topčider u Beogradu, dok voz za Gevgeliju prelazi u Solun, a autobuska linija između „Grčkih železnica-OSE“ obezbeđena je na relaciji između Gevgelije i Soluna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име