Savez za rekreativni sport Niša u saradnji sa SRO „Safari klub“-om prvi put će organizovati sportsko-rekreativni program pod nazivom „Ženski challenge“ na strelištu „Malča“, u nedelju, 10. marta 2019. godine.

“Ovim programom želimo da upotpunimo ponudu grada Niša u oblasti sportske rekreacije i aktivnog odmora žena. Program je namenjen ženama, kojima je ekstremni sport i aktivan odmor potreban u cilju poboljšanja zdravlja u svakodnevnom životu”, objašnjavaju organizatori.

Sam program koncipiran je u formi više ispita spretnosti u kojima će nastupiti dvočlani ženski timovi, gde će učesnice koristiti različitu opremu i rekvizite u cilju savladavanja postavljenih zadataka.

Luk i strela, bacanje tomahavki i oružje

Ženski timovi će se takmičiti u 4 discipline (gađanju lukom i strelom, bacanju tomahavki, kurirskom prelazu i dve discipline sa oružjem).

Kotizacija po ekipi (dva člana) je 2.000 dinara.

“Namera nam je da učesnicama programa i gostima uz malo adrenalina, sporta i takmičenja, pružimo dobru zabavu i predstavimo Niš, sportsku tradiciju i gostoprimstvo”, kažu u Safari klubu Niš.Download Best WordPress Themes Free DownloadFree Download WordPress ThemesDownload WordPress ThemesDownload Best WordPress Themes Free Downloadonline free coursedownload coolpad firmwarePremium WordPress Themes Downloadlynda course free download

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име