Na Letnjem prvenstvu Srbije u tenisu u Somboru, šampion regiona Aleksandar Žikić iz Niša stigao je do vicešampionske titule u dublu. Dok je na Otvorenom prvenstvu Beograda Anđela Petrović bila ponovo najbolja.

deca
Aleksandar Žikić, desno; Foto: TAŽ

Letnje prvenstvo Srbije za dečake i devojčice do 12 godina odigrano je na teniskim terenima u Somboru. Šampion regiona Aleksandar Žikić, teniser Teniske akademije Živković (TAŽ) iz Niša stigao je do vicešampionske titule u dublu. Turnir je održan u organizaciji Teniskog saveza Srbije (TSS).

Dok se u Somboru igralo prvenstvo, teniserka niške akademije Anđela Petrović je ponovo bila najbolja u Beogradu. Na terenima TK Crvena Zvezda igralo se Otvoreno prvenstvo Beograda. Anđela je u finalu bila bolja od beogradske teniserke Mie Vučković sa 2:1 (3/6, 6/3, 6/3).

Teniski karavan se uskoro seli u Niš gde će teniseri pokušati da na domaćem terenu stignu do novih međunarodnih titula. Teniska akademija Živković je od 13. jula domaćin međunarodnog turnira iz serije Tennis Europe za tenisere i teniserke do 16 godina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име