Na završnom Masters turniru istočne Srbije u tenisu titulu šampiona u muškoj konkurenciji osvojio je Luka Stefanović, a u ženskoj Emilija Zdravković. Oboje su članovi Teniske akademije Živković.

Najbolji teniseri iz TAŽ-a; Foto: TAŽ

Ovaj sportski događaj održan je tokom vikenda u organizaciji Teniskog saveza istočne Srbije (TSIS) i namenjen je teniserima i teniserkama do 18 godina.

Turnir je doneo apsolutnu dominaciju tenisera i teniserki Teniske akademije Živković.

U obe konkurencije prva tri mesta su zauzeli teniseri i tenisrke TAŽ-a. Luka je u finalu bio bolji od Nikole Cvetanovića (TAŽ), rezultat je bio 2:0 (6/2, 6/4). Treći je bio Stefan Skobelev. Emilija je savladala Anju Stanković (TAŽ) sa 2:0 (6/2, 6/2). Treće mesto je osvojila Maša Mitić (TAŽ).

„Želeo bio da čestitam svim teniserima i teniserkama koji su ovim rezultatom samo potvrdili trud, požrtvovanost i sve one medalje koje su tokom ove sezone osvajala. Očekuje nas zimska sezona i mislim da ne treba da brinemo za rezultate u narednom periodu“, kaže Nikola Živković, predsednik kluba.

Masters je turnir koji okuplja osam najbolje plasiranih tenisera i teniserki tokom sezone. Od ostalih tenisera i teniserki Teniske akademije Živković koji su uzeli učešće na Mastersu, peto mesto je zauzeo Ilija Ivanović, Uroš Jović je bio šesti, a Mateja Milošević osmi. Kod teniserki je Anastasija Stoiljković stigla do četvrte pozicije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde