Tekvondistkinja Anastasija Stoičkov osvojila je treće mesto i bronzanu medalju na turniru Slovenija open u Ljubljani. Ovaj uspeh je klubu Ramin-Niš doneo 11. mesto u konkurenciji juniorki i ukupno 17. mesto u juniorskoj konkurenciji, od ukupno 266 timova.

Foto: TK “Ramin-Niš”

Takmičarka TК ”Ramin-Niš” Anastasija Stoičkov, u konkurenciji juniorki do 63 kg, posle 2 sigurne pobede, nad Britankom Adel Vilijamson i Italijankom Melisom Кiris, u polufinalu se sastala sa Nemicom Vivijanom Valentino, nekadašnjom kadetskom prvakinjom Evrope iz 2017.

“Anastasija je u polufinalnoj borbi povela sa 3:0. Međutim, gust raspored borbi je uslovio da obnovi povredu zbog koje je najpre Vivijana sustigla, a na kraju druge runde smo morali i da predamo meč pri rezultatu 3:3”, kažu u TK “Ramin-Niš”.

Jedanaesti turnir Slovenija Open, ranga G1, održan je 23. i 24. februara u hali Tivoli u Ljubljani. Turnir se održava pod okriljem Svetske tekvondo federacije i bodovni je za svetsku rang listu, a učestvovalo je 903 takmičara iz SAD-a, Evrope i Azije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde