Železničar dobio šefa stručnog štaba

Novi trener RK “Železničar” je Đorđe Teodorović.

Stručnjak koji je svoju karijeru pune dve decenije gradio u Norveškoj, radio i u ženskom i u muškom rukometu, bio i trener i direktor, najdublji trag ostavio u Dramenu, pre godinu dana vratio se u srpski rukomet, u matičnu Metaloplastiku.

ŽELEZNIČAR DOBIO ŠEFA STRUČNOG ŠTABA
ŽELEZNIČAR DOBIO ŠEFA STRUČNOG ŠTABA; Đorđe Teodorović

Sa nekadašnjim dvostrukim šampionom Evrope, Teodorović je prethodne sezone ostvario veliki uspeh, osvojio drugo mesto u srpskom šampionatu i izborio plasman u SEHA ligu, ali nije ostao na klupi Metaloplastike.

Teodorović rad sa niškom ekipom počinje danas u hali Čair i saradnju sa klubom je dogovorio na godinu dana.

Ovo je za mene ogroman izazov, kome se neizmerno radujem. Nepotrebno je trošiti reči o tome kolika je tradicija kluba u koji dolazim, sa nadom da ćemo stvoriti jedan pravi rukometni centar u Srbiji. Ne mogu da dočekam da počnem da radim sa momcima i da im prenesem koliko je važno da svi uložimo napor da bismo došli do cilja kome stremimo. Moramo da zasučemo rukave, a plodovi tog rada će doći. Za ovih godinu dana dobro sam upoznao prilike u domaćem rukometu. I prošle sezone sam smatrao da je Železničar imao jednu od najboljih ekipa. Jesu otišli Vejin i Sretenović, ali svi ostali nosioci igre su ostali i biće to odlična ekipa sa kojom je pravo zadovoljstvo raditi“, istakao je 47-godišnji trener.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde