Naredne tri subote u Nišu će biti održan SBB festival, a građani svih generacija imaće priliku da uživaju u različitim sadržajima. Specijalni gosti biće poznati Jutjuberi, glumci i muzičari.

poster

Od 22. juna do 6. jula, Nišlije će moći da učestvuju u zabavnim i edukativnim sadržajima SBB Festivala, kao i različitim vrstama takmičenja na Keju Kola srpskih sestara.

Specijalni gosti Niša i SBB Festivala biće: Slobodan Stefanović, Jana Dačović, Nemanja Blažić Tricky, Veljko Vuković, Mateja Vukašinović Mateya i hor Čarolija.

Prvi festivalski dan 22. jun namenjen je najmađima, njihovim mamama i tatama.

Već od 10 časova počinje prikazivanje najboljih Pikaboo crtaći i druženje sa Pikaboo junacima. Biće to prilika da se najmlađe Nišlije maskiraju u svoje omiljene crtane junake.

“Mlade mame sasvim sigurno će dobiti odlične preporuke i inspiraciju za zdrave bebi obroke od Mile Vujisić, čiji Instagram profil i blog „Milas Homemade“ sa razlogom imaju više desetina hiljada pratilaca. Radionicu „Vodič za preživljavanje roditelja gejmera“ održaće Veljko Vuković, jedan od urednika “Escape Game Show” jutjub kanala i vlasnik Pitchwise portala. Specijalni gosti porodičnog dana biće Mateja Vukašinović Mateya i hor Čarolija koji će u okviru SBB Festivala pevati omiljene dečje pesme”, kažu organizatori.

Drugi festivalski dan 29. jun biće u znaku pripadnika trećeg doba.

Savete o tome kako brzo pripremiti zdrave i lagane obroke davaće Slobodan Stefanović, autor i voditelj kulinarske emisije „Mr Kitchen“.

Tokom ovog festivalskog dana starije Nišlije imaće priliku da se upoznaju sa modernim tehnikama i zanatima poput dekupaža, ali i sa zanimljivim oblicima rekreacije kao što je „smeh joga“.

“Nezaobilazni šahovski turnir startuje u 14 časova, dok će za sve one koji žele da unaprede svoja znanja o društvenim mrežama, aplikacijama i digitalnim tehnologijama uopšte biti organizovana radionica simboličnog naziva Šta možemo da naučimo od unuka?”, kažu u SBB-u.

Treći festivalski dan 6. jul posvećen je mladim Nišlijama.

Počnite dan družeći se sa Janom Dačović, jutjuberkom godine. Već u podne zabavite se uz Fortnite Dance Challange i Battle Royale Duo takmičenje.

“Sa Nemanjom Blažić, poznatijim kao Tricky, prodiskutujte da li je ili „Nije život Instagram“. Mladi gejmeri Niša spremite svoje brze prste i učestvujte u EON Gaming turniru koji startuje u 15 časova”, najavljuju organizatori.

Festival će se održavati svake subote u SBB poslovnici, na adresi Kej Kola srpskih sestara 13, od 10 do 17 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde