Pokloni i druženje na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš

Da li su ptice i prasići uvek neprijatelji otkrijte na Porodičnom danu uz film „Angry birds Film 2“ u nedelju 25. avgusta, od 12 do 17 časova u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku! 

„Uživajte uz sjajan humor, odličnu zabavu i kreativnim radionicama i poklonima koje smo pripremili za najmlađe. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa“, kažu u Cineplexx-u.

Pripremljene su kreativne radionice za decu, a najsrećnije mališane očekuju poklon magazini za decu „Neven“, „Mali Neven“ ili „Politikin Zabavnik“.

Angry Birds Film 2

Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. Crveni je heroj zahvaljujući svojoj borbi sa Leonardom i ostalim prasićima, a kako izgleda kada se dva suparnička tima udruže otkrij ovog na Porodičnom danu u novom nastavku filma ,,Angry Birds“.

„Angry Birds Film 2“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca i zbog toga će i roditelji i deca podjednako uživati. Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su influenseri Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE; pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi, Đogani i glumci koji su i u prethodnom delu filma briljirali, a to su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo.

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu.

Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni specijalno kreiran.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

U poljima lavande u Tamnjanici predstavljena dela srpskog viteza vajarstva

Osamnaest skulptura Nebojše Savovića krajem juna izloženo je na...

CircleArt festival: 0 posto otpada – 100 posto kulture

Udruženje za prirodu i društvo Multivox pokreće novi festival...

40 godina posle: Sećanje na novi talas i generaciju bez budućnosti

Dve godine nakon Beograda, Ljubljane i Zagreba i Niš...

Najnovije