Akademski folklorni ansambl “Oro” Studentskog kulturnog centra i Кulturno umetničko društvo „Branislav Nušić“ iz Vladičinog Hana održaće celovečernji koncert u parku Svetog Save na kojem će izvesti najlepša srpska kola. Ovo će biti uvertira u manifestaciju Medijanino kulturno leto.

Foto: SKC

Pre zvaničnog početka Medijaninog kulturnog leta, u ponedeljak 29. jula biće organizovano veče folklora na platou u parku Svetog Save u organizaciji Studentskog kulturnog centra.

Od 20.30 sati nastupiće Akademski folklorni ansambl „Oro“ i Кulturno umetničko društvo „Branislav Nušić“ iz Vladičinog Hana.

“Osim što će ovo biti uvod u tradicionalnu letnju manifestaciju, na ovaj način AFA „Oro“ nastavlja da obeležava i slavi svoj veliki jubilej, 60 godina postojanja i rada. Pozivamo sve sugrađane da dođu i uživaju u lepoti srpskog folklora koja će biti predstavljena na sceni i da zajedno sa nama krenu na folklorno putovanje po Srbiji”, kažu u SKC-u.

Osvajači, Đorđe David, Ivana Peters i Sara Jovanović u parkiću

Ovogodišnje “Kulturno leto” u organizaciji najveće gradske opštine biće održano od 30. jula do 1. avgusta u blizini crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene.

Foto: GO Medijana

Na otvaranju 30. jula nastupa grupa “Osvajači”, a u sredu 31. jula je koncert Đorđa Davida sa specijalnom gošćom Ivanom Peters. Poslednjeg festivalskog dana 1. avgusta publiku će zabavljati Sara Jovanović.

Kako je najavljeno svi koncerti počinju u 21 čas i 30 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde