Od četvrtka „Džoker“ na redovnom repertoaru Cineplexxa

Na repertoaru niškog bioskopa Cineplexx od ove nedelje su tri nova naslova, jedna premijera i filmovi u okviru 15. Kids Fest-a.

Nakon što su pretpremijerne projekcije filma ,,Džoker” doživele neviđen uspeh, od četvrtka, ovo ostvarenje naći će se na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx. Studio Warner Bros. Pictures donosi neispričanu priču o najpoznatijem negativcu Gotam City-ja – Džokeru.

,,Džoker” je filmska priča u kojoj ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija. Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog standup komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi od kojih pati.

Artur se stara o svojoj majci, ali se vidi da mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što u televizijski voditelj Marej Frenklin koga glumi Robert De Niro i milijarder Tomas Vejn koga glumi Bret Kalen. U svom psihičkom rasulu, njemu se čini da je nasilje jedino rešenje.

,,Blizanac” je inovativni akcioni triler u kojem glavnu ulogu tumači Vil Smit. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer.

Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvideti svaki njegov potez. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

,,Lov” donosi priču o mladima i njihovim problemima. Kako bi pomogao u rehabilitaciji mladih po pitanju njihovog ponašanja, Tobi je poslat na ostrvo koje navodno nije naseljeno. Kada otkrije da na njemu ipak nije sam, takvo saznanje može ga koštati života.

Premijera donosi Andželinu Džoli kao Gospodaricu zla

Premijerna projekcija bajke „Grdana: Gospodarica zla“ koja će nas iznova očarati, održaće se u bioskopima Cineplexx i to, sinhronizovana verzija sa početkom od 18 časova i titlovana sa početkom od 20.20 časova.

Radnja filma odigrava se u čuvenom kraljevstvu, koje će se izmova zameriti našoj omiljenoj vili. Odnos i ljubav koje je Grdana godinama gradila ugroziće postupci već nama poznatih likova, ali i novih. Priprema se venčanje Ružice i princa Filipa, koje će izazvati da Grdanina magija postane jača i ozloglašenija.

Anđelina Džoli reprizira svoju briljantnu ulogu zle kraljice zajedno sa Eli Fening koju ponovo gledamo kao Ružicu.

KIDS FEST

Od 14. do 20. oktobra u svim bioskopima Cineplexx održava se jubilarni 15. KIDS FEST koji ove godine poručuje „Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo“.

Svih sedam dana znatiželjna publika moći će da pogleda animirane i igrane filmove, maštovita ostvarenja i 3D avanture snimljene u okviru svetskih produkcija i koprodukcija, te će na programu ovogodišnjeg KIDS FEST-a biti prisutni filmovi iz Francuske, Belgije, Italje, iz zemalja severne Evrope, Švedske, Danske, Estonije, ali i iz Sjedinjenih Američkih Država.

Veliki broj filmova je sinhronizovan na srpski jezik, a kao i prethodnih godina KIDS FEST je pripremio raznovrstan program koji je namenjen i teen publici (od 12 do 17 godina).

Tradicionalni dečiji filmski festival KIDS FEST prvi put ima ambasadora. Do sada su to bile istaknute svestrane umetnice, značajne ambasadorke, a jubilarni 15. KIDS FEST pravi presedan. Domaći glumac, profesor, a ujedno i proslavljeni muzičar Ivan Jevtović koga starija publika pamti po ulogama u filmovima „Nebeska udica“, „Normalni ljudi“, kao i u predstavama „Kosa“ „Suze su O.K“, „Maratonci trče počasni krug“, a mlađa posebno po seriji „Urgentni centar“ postao je ambasador 15. KIDS FEST-a i predvodnik jedinstvene filmske manifestacije za decu.

Individualna cena  ulaznice u bioskopu Cineplexx Niš za 2D projekcije iznosi 200 dinara, za 3D 300, dok je za organizovane posete cena za 2D 180 dinara, a za 3D 280 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

U poljima lavande u Tamnjanici predstavljena dela srpskog viteza vajarstva

Osamnaest skulptura Nebojše Savovića krajem juna izloženo je na...

CircleArt festival: 0 posto otpada – 100 posto kulture

Udruženje za prirodu i društvo Multivox pokreće novi festival...

40 godina posle: Sećanje na novi talas i generaciju bez budućnosti

Dve godine nakon Beograda, Ljubljane i Zagreba i Niš...

Najnovije