Prema glasovima građana Srbije, odnosno,  na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene od 22. februara do 24. marta 2019. godine u 16 najvećih gradova Srbije – Nišville Jazz Festival je proglašen najboljim festivalom.

Top Serbian Brands 2018

Direktoru Nišville jazz festivala Ivanu Blagojeviću uručena je nagrada za najbolji festivalski brend u Srbiji.

Foto: Nišville team
Foto: Nišville team, Ivan Blagojević

Ovu nagradu dodoeljuju magazin „TOP Serbian Brands“ i portal „Best of Serbia“ a priznanja se dodeljuju u pedesetak kategorija.

“Ova prestižna nagrada već je postala sinonim tržišne prepoznatljivosti i izvrsnosti i naišla je na sjajan odjek u javnosti. U ovoj utakmici samo oni najbolji, najkvalitetniji i najpopularniji brendovi izdvojili su se pre svega svojim superiornim proizvodima, kreativnim marketingom i vrhunskim poslovanjem. Samim tim samo oni imaju čast da ponesu ovo laskavo priznanje.”, kažu organizatori.

Građani Srbije su odabrali omiljene srpske brendove i kompanije za 2018. godinu.
Građani Srbije su odabrali omiljene srpske brendove i kompanije za 2018. godinu.

Glavni uslovi za dobitnike nagrade su: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju,  poslovni rezultati.

Objektivnost i nezavisnost nagrade svakako daje dodatnu pozitivnu dimenziju, te se ovom prilikom Nišville jazz festival zahvaljuje svim građanima Srbije koji su glasali za Nišville kao prepoznatljiv kulturni brend i dodelili mu titulu najboljeg festivala u Srbiji u 2018. godini.”, poručuju predstavnici Nišville festivala.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde