Nišville jazz festival će tokom trajanja vanrednog stanja emitovati sve koncerte održane prethodnih godina, kao i intervjue sa najpoznatijim učesnicima festivala na oficijelnom sajtu festivala www.nisville.com/live.

Foto: Promo

„Gledaoci će takodje moći da pogledaju i niz vrlo zanimljivih dokumentarnih filmova i specijalnih emisija o festivalu, kako o glavnom programu, tako i o svim pratećim dešavanjima tokom festivala“, kažu u Nišvillu.

Internacionalni Nišville jazz festival će ove godine biti održan od 7. do 16. avgusta i prema rečima organizatora potpisani su ugovori sa većinom izvođača.

„Nišville je takoreći završio ovogodišnji buking za predstojeći festival pa ćemo javnost narednih dana sukcesivno obaveštavati o svim preostalim učesnicima glavnog festivalskog programa“, poručuju iz Nišvilla.

Na zatvaranju ovogodišnjeg Nišville festivala, u nedelju 16. avgusta, nastupiće Julian Marley, jedan od najpopularnijih predstavnika rege muzike i sin još čuvenijeg Boba Marlija.

Nišville jazz festival će i ove godine pored bogatog muzičkog programa ponuditi i vrlo kvalitetan sadržaj u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2020.

Prema poslednjim statističkim parametrima, na prethodnih 25 izdanja Nišvila od 1995. do 2019. godine, nastupilo je više od 2.000 bendova i preko 15.000 izvođača, a glavne i prateće programe festivala videlo je blizu 3.000.000 (tri milona) posetilaca.

Pogledajte film o prošlogodišnjem festivalu.

AfterMovie Nisville jazz festival

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име