Kako bi se međusobno delilo znanje, ekspertiza, informacije i podrška, Mladi ambasadori su pokrenuli seriju otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta.

Foto: Mladi ambasadori

Trenutna pandemije virusa posebno je kritična za kulturni i kreativni sektor zbog naglog i masovnog gubitka mogućnosti prihoda.

Vebrinar na temu “Transformersi 2.0” biće održan u četvrtak, 7. maja u 18 časova na kojem će se govoriti o kreativnim industrijama kao glavnim pokretačima transformacija u proizvodima, procesima i ponašanjima, kao i krizi kao prilici za pozitivne promene, odnono transformacije.

“Eksperti će dati svoje viđenje trenutne situacije, izazova sa kojima se sektor suočava i kako će se razvijati nakon završetka pandemije”, kažu organizatori.

Predavač će biti Milan Janić, kreativni direktor i brend konsultant koji živi u Francuskoj. Sarađivao je sa brojnim internacionalnim klijentima (Hilton, L’Oreal, Marriot, 3M…). Osnivač je naučnog projekta iz oblasti neuromarketinga u kojem istražuje uticaj CSR poruka na mozak.

Pored predavanja, od atašea za kulturu Ambasade Francuske, gospođe Katrin Fodri moći će da se čuje više detalja o trenutnim aktivnostima Ambasade Francuske i planovima za podršku kulturnom i kreativnom sektoru.

Prijave su dostupne na ovom linku i svi prijavljeni će na dan vebinara dobiti link na kojem će moći da prate predavanje.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde