Izložba studenata Fakulteta digitlanih umetnosti “Met Art Vol. 4” koju zajednički organizuju Univerzitet Metropolitan – centar u Nišu i Narodni muzej Niš, otvara se 28. juna od 19 sati u Galeriji Sinagoga (Davidova 2).

U modernom svetu, u kojem informacije čitamo kroz vizuelne naznake, likovni i grafički kreativci imaju posebnu ulogu. Oni dokumentuju, ispisuju, kreiraju, i svedoče o svim segmentima naših života, o svim informacijama koje nas okružuju.

Na kreativan i nesvakidašnji način ova nova generacija odgovornih stvaralaca dizajnira našu svakodnevnicu

Reč je o izložbi radova studenata Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, u Nišu, nastalih u prethodnoj radnoj godini.

Kroz tradicionalne likovne tehnike i raznolike discipline grafickog dizajna student kreiraju nova i autentična vizuelna rešenja. Radovi predstaljeni na izložbi su iz oblasti vizelnog identiteta, ilustracije, fotografije, kaligrafije, tipografije, ambalaže, publikacija. Takođe su predstavljeni i radovi studenata u tradicionalnim likovnim tehnikama kroz crteže i slike.

“Osetite originalnost, dah mlade kreativne energije, i požrtvovanost poslu studenata koji su pred Vama, i koji su budući kreatori sveta u kojem živimo.”, kažu organizatori izložbe.

Galerija Sinagoga radi od utorka do petka od 10 do 16 sati, vikendom od 10 do 15 sati. Ponedeljkom zatvoreno. Izložba je otvorena do 7. jula 2019. godine.

Ulaz slobodan!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde