Kupite promo ulaznice za Nišvil i pozovite prijatelje na „Jazz letovanje“

Do 7. jula aktuelna je promo cena kompleta ulaznica za ovogodišnji Nišville jazz festival od 3.000 dinara za 25 koncerata u centralnom festivalskom prostoru. Takođe, organizatori i ove godine nude najpovoljnije jazz letovanje turistima što podrazumeva ulaznice za sve koncerte i smeštaj za 4 dana.

vatra
Foto: Magic photo

Od ponedeljka, 8. jula, kompleti za parter koštaće 3.500 dinara, polukompleti za parter 2.000 dinara, a pojedinačna ulaznica za parter iznosiće 1.500 dinara.

U prodaji su sve kategorije ulaznica i za tribine i to po sledećim cenama:

  • Komplet ulaznica 4.000 dinara
  • Polukomplet ulaznica za dva dana 2.500 dinara
  • Pojedinačna ulaznica 1.750 dinara
  • VIP Komplet ulaznica (VIP Tribina) 5.000 dinara
  • VIP Pojedinačna ulaznica (VIP Tribina) 2.000 dinara

Ulaznice za Tribine se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs
Prodajna mesta: https://www.tickets.rs/partners
https://www.tickets.rs/program/nisville-komplet-488

Jazz letovanje i ove godine

Od ponedeljka, 8. jula moguće je uplatiti “Džez letovanje” za samo 99 EURA, odnosno 11.700 RSD. Ovaj paket podrazumeva komplet ulaznica za festival i četvorodnevni smeštaj od 8. do 11. avgusta na bazi punog pansiona – tri obroka dnevno u Studentskom domu u dvokrevetnim sobama kod tehničkih fakulteta.

„Uplatu izvršiti na žiro račun 160 – 551361 – 37 (Banka Intesa), a potvrdu o uplati sa ličnim podacima treba poslati do 4.avgusta na e-mail adresu ticket@nisville.com, sa koga će biti potvrđena rezervacija. Preuzimanje kompleta ulaznica za korisnike ovog paketa biće omogućeno u četvrtak, 8. avgusta u Press centru festivala (izložbeni paviljon u Tvrđavi, u periodu od 12 do 18h)“, kažu organizatori.

tvrđava
Foto: Miloš Miladinović

Jubilarni Nišvil

Predstojeće izdanje niškog jazz festivala biće jubilarno, 25. po redu pod nazivom Nišville jazz festival, a pored bogatog muzičkog programa posetiocima će ponuditi i kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2019.

U glavnom festivalskom programu od 8. do 11. avgusta između ostalih nastupiće: Bob Geldof, Maceo Parker, Seun Kuti, Jamal Thomas, Jo Mersa Marley, Chriss Potter, Malina Moye, Kenny Werner, Christian Scott, Larry Vučković i mnogi drugi.

Prema glasovima građana Srbije, odnosno,  na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene od 22. februara do 24. marta 2019. godine u 16 najvećih gradova Srbije – Nišville Jazz Festival je proglašen najboljim festivalom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Preporučujemo

Gale proslavlja 65. rođendan sa velikim planovima za Old Timer Fest

Legendarni muzičar Goran Šepa, frontmen grupe Kerber, danas je...

U poljima lavande u Tamnjanici predstavljena dela srpskog viteza vajarstva

Osamnaest skulptura Nebojše Savovića krajem juna izloženo je na...

CircleArt festival: 0 posto otpada – 100 posto kulture

Udruženje za prirodu i društvo Multivox pokreće novi festival...

40 godina posle: Sećanje na novi talas i generaciju bez budućnosti

Dve godine nakon Beograda, Ljubljane i Zagreba i Niš...

Najnovije