Madonin nastup na Evrosongu razočarao milione

Ono što su svi zasigurno čekali u finalnoj večeri Pesmi Evrovizije jeste dugo unazad najavljivani nastup kraljice popa Madone, koja je, kako se spekulisalo, za nastup od svega nekoliko minuta dobila između jedan i dva miliona dolara.

Iako je scenografija bila spektakulrana, Madona je razočarala publiku. Društvene mreže preplavili su negativni komentari, a mnogi su prokomentarisali da je u ovoliko lošem izdanju nikada nisu čuli.

Kraljica popa pojavila se u kostimu Žan Pola Gotjea, koji je i lično došao da isprati njen nastup u Tel Avivu.

Pre nastupa imala je snažnu poruku da muzika spaja ljude.

Izašla je na scenu dok je trajalo glasanje – oko ponoći, svi su očekivali spektakl, a tako je sve i obećavalo.

Najveća svetska muzička zvezda, senzacija, ikona popa, idol mnogim generacijama, počela je svojim klasikom „Like a Prayer“, a zatim promovisala novu pjesmu „Wake Up“.

Publika u hali „Ekspo“ i oni koji su pratili putem malih ekrana već u prvim minutima su se pitali da li je sve u redu sa tonom, jer je Madona počela da falšira.

Madonini plesači, koji su je na početku skinuli u korset, kasnije tokom nastupa razvili su zastave Palestine i Izraela, za šta nisu dobili prethodno odobrenje od organizatora.

Madona podelila svoj nastup sa Evrosonga: Dorađen zvuk na YouTube

Ipak, devetnomitni nastup iz Tel Aviva koji se pojavio na Madoninoj zvaničnoj stranici YouTube je dorađen i čuje se perfektno.

Uporedimo originalni nastup sa nastupom na Madoninoj oficijalnoj stranici YouTube.

Originalni nastup

Madonina verzija nastupa

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име