Izbrisana Famozna Šoljica Kafe iz Poslednje Epizode “Igra Prestola”

0
starbucks
Šoljica kafe iz Igre prestola

Nakon što su gledaoci u poslednjoj epizodi “Igra prestola” primetili Starbucks šoljicu za kafu, ona je digitalno izbrisana, a producenti serije su se izvinili zbog ove greške. Ova scena je sada bez kofeina na HBO Go koji prenosi emisiju.

HBO je priznao grešku u tvitu od ponedeljka.

deneris
Screenshot Igra prestola na Tviteru

Izvršna producentkinja Berni Kolfild izvinila se za propust u intervjuu za  WNYC  u ponedeljak.

“Ne mogu da verujem. Naši ljudi i dekorateri su u ovome 1.000%. I ako je ovo najgora stvar koju gledaoci pronalaze, onda je sve u redu”, kaže Kolfild.

Vesteros je, šale se autori, sada definitivno prvo mesto koje je u istoriji imalo Starbucks, što je bila malo poznata činjenica.

Sada su u finalu “Igra prestola” preostale samo dve epizode, a fanovi će verovatno još pažljivije gledati svaku scenu ne bi li eventualno uočili još koju nepravilnost.

O seriji Igra Prestola

“Igra prestola” je zasnovana na serijalu romana epske fantastike Džordža R. R. Martina “Pesma leda i vatre” . To je priča o izdaji i plemenitosti, smeštena u zemlju Vesteros, gde leta i zime traju godinama, a samo je žeđ za moći večna.

U toku je prikazivanje osme, poslednje sezone najgledanije serije kanala HBO u istoriji koja je smeštena u izmišljen zemaljski svet koji naseljavaju ambiciozni muškarci i žene, časni i ozloglašeni, sličan našem svetu. U Sedam kraljevstava Vesterosa, onaj ko kontroliše Gvozdeni presto ima nezamislivu moć, a serija prati uspone i padove nekoliko porodica koje žele tu moć po svaku cenu. Ovo je priča o dvoličnosti i izdaji, plemenitosti i časti, trijumfu i osvajanju. U “Igri prestola”, ili pobeđujete ili umirete.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde