Avantura na velikom platnu uz izazov za najhrabrije

U sredu, 11. decembra od 19 časova, Cineplexx Niš bioskop prelazi na sledeći nivo. Premijerna projekcija filma “Džumandži: Sledeći nivo”, doneće nove izazove na koje niko nije bio spreman. 

Posetioci Cineplexx Niš nbioskopa imaće priliku da pogledaju nastavak filma „Džumandži“, koji obećava još uzbudljivije avanture glavnih likova i još neizvesniju završnicu.

One najhrabrije očekuje i Džumandži izazov

U Cineplexx Niš bioskopiu posetioci će moći da se takmiče u preciznosti, brzini i snalažljivosti u nekoliko zanimljivih i neobičnih aktivnosti.

Naravno, one koji se najbolje pokažu očekuju i jedinstveni pokloni.

DŽUMANDŽI DAN U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU
DŽUMANDŽI DAN U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU

Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde