Prva saobraćajna nezgoda dogodila se u četvrtak, 26. septembra oko 14:23h u blizini Vojne bolnice, na bulevaru Zorana Đinđića u Nišu, kada su povređeni vozači i putnici, saopštava Hitna medicinska pomoć u Nišu.

Do saobraćajne negode došlo je kada su se sudarili vozači dva “pežoa”, muškarac star 44 godine i žena stara 41 godinu, i koji su i povređeni i prevezeni u Uregnetni centar sa povredama glave.

Od putnika povrede su zodobili i putnici, 33 – godišnja žena i jedno sedmogodišnje dete.

Druga saobraćajna nezgoda dogodila se u Naselju “Donja Vrežina”, kada su se u 14:25 sudarili “pežo” niških i kamion marke “ford” leskovačkih registarskih oznaka.

U udesu povređene su tri osobe koje su zadobile povrede grudnog koša, 41- godišnji čovek, 27-godišnji muškarac, kao i muškarac star 79 godina koji je bio putnik teretnog vozila.

Gotovo u isto vreme, dogodila se saobraćna nezgoda i u Medoševcu, u kome je vozač autobusa lakše povređen.

U udesu su učestvovali autobus kojim je upravljao muškarac star 43 godine i “tojota” za čijim volanom je bio muškarac star 57 godina.

Posle sat vremena dogodila se i četvrta saobraćajna nezgoda kod OŠ “Mika Antić”, na Matejevačkom putu u Nišu kada su se oko 15:44h sudarili vozači vozila marke “astra” i “ševrolet”.

Jednim vozilom upravljao je muškarac star 59 godina iz Bele Palanke i momak star 25 godina iz Niša. Oni su zadobili lakše povrede, kao i putnici “ševroleta”, muškarci stari 36 i 27 godina.

U niškoj policiji kažu da se utvrđuju uzroci saobraćajnih nezgoda i da je o svemu obavešteno tužilaštvo.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde