Ninoslav Jovanović za kojim policija traga već 17 dana uhapšen je u policijskoj akciji na groblju u Malči. On je osumnjičen za otmicu Monike Karimanović iz Suvog Dola.

Ranije danas, meštanin sela Malča Petar Cekić rekao je za RTS da je sto posto siguran da je video Ninoslava Jovanovića kako beži. Naveo je da je on u “zapuštenom stanju”.

Prema nezvaničnim informacija Jovanović se krio u podrumu kuće pored puta.

Policija je sedamnaest dana tragala za osuđivanim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem, poznatim kao “malčanski berberin“, osumnjičenim da je oteo devojčicu Moniku Karimanović iz Suvog Dola kod Niša.

Devojčica koja je bila oteta je i dalje u bolnici, njeno stanje se poboljšava, ali nije poznato kada će biti puštena kući.

Podsetimo, nakon desetodnevne potrage dvanaestogodišnja Monika Karimanović pronađena je 29. decembra u ataru sela Pasjača.

Otmičar Ninoslav Jovanović je višestruki povratnik iz zatvora osuđivan zbog silovanja maloletnica. On je zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine.

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde