Zbog zaštite interesa maloletne oštećene u predmetu protiv optuženog Ninoslava Jovanovića, sud je doneo rešenje kojim je isključio javnost za ceo tok glavnog pretresa.

Optuženi Ninoslav Jovanović je izneo svoju odbranu pred sudom. Izjasnio se koje navode optužnice osporava i iz kojih razloga, a koje priznaje i pri kojim navodima iz odbrane date u tužilaštvu ostaje.

U dokaznom postupku ispitani su zakonski zastupnici maloletne oštećene, koji su se izjasnili da se pridružuju krivičnom gonjenju optuženog i ističu imovinskopravni zahtev, koji će ostvarivati u posebnom postupku.

Foto: Novinari Online / A.V.

Sledeći glavni pretres zakazan je za 22. jul, na koji će biti pozvani veštaci Specijalne zatvorske bolnice Beograd, koji su obavili neuropsihijatrijsko veštačenje optuženog.

Ninoslav Jovanović se tereti za različita krivična dela za koje je zaprećena kazna zatvora od 5 godina do doživotnog zatvora.

Jovanović, kojeg su mediji nazvali „malčanski berberin“, 20. decembra 2019. godine oteo je Moniku Karimanović (12) koju je policija posle višednevne potere pronašla u ataru sela Pasjača. Uhapšen je 5. januara na groblju u Malči.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име