Sajam zapošljavanja u Nišu: Spremite svoj CV

Prolećni Sajam zapošljavanja u Nišu ove godine okupiće 50 poslodavaca koji će ponuditi preko 500 slobodnih radnih mesta svih profila.

Održaće se u sredu 24. aprila 2019. godine, u Oficirskom domu, ulica Orlovića Pavla 28a, sa početkom od 10 časova.

Na sajmu će biti traženi: diplomirani inžinjeri mašinstva, elektronike, diplomirani ekonomisti, vaspitači, pedagozi, psiholozi, knjigovođe, dizajneri, programeri, operateri na CNC mašinama, elektro i mašinski tehničari, tekstilni inžinjeri, krojači, tekstilni tehničari, kuvari, konobari, prodavci, vozači, magacioneri, komercijalisti, operateri za rad u proizvodnji i dr.

“Na zadovoljstvo posetilaca, na sajmu će učestvovati gotovo svi veliki investitori koji su ujedno i najviše doprineli smanjenju nezaposlenosti u Nišu u poslednjih nekoliko godina. Biće ovo odlična prilika za neposredan susret nezaposlenih i poslodavaca.”, navode organizaotri – Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Niš.

Prolećni sajam obrazovanja u Nišu

Na Sajmu obrazovanja će se predstaviti srednje škole, više škole i fakulteti iz Niša i okoline, koji će biti održan odmah posle sajma zapošljavanja, u četvrtak 25. aprila 2019. godine, u Oficirskom domu, ulica Orlovića Pavla 28a, sa početkom od 10 časova.

“Ova manifestacija je od najvećeg značaja za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola koji se nalaze pred bitnom životnom odlukom odabira budućeg zanimanja.”, navode u NSZ-u.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde