Specijalizovani sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije – 22. oktobra u Nišu

U okviru V Foruma naprednih tehnologija biće organizovan Specijalizovani sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije, na kojem će se predstaviti brojni poslodavci i obrazovne ustanove.

Ove godine Forum će biti podeljen u tri tematska dela, koji će biti organizovani u oktobru i novembru 2019. godine i u martu 2020. godine. Obuhvatiće Sajam zapošljavanja, obrazovanja, naučnu konferenciju, biznis forum, a planirano je da poslednji deo foruma u martu 2020. godine bude održan i u zgradi novog Naučno-tehnološkog parka.

Prvi deo Foruma obuhvata Specijalizovani sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije koji će biti u utorak, 22. oktobra, od 11 do 15 časova, u Oficirskom domu.

Peti po redu Forum naprednih tehnologija organizuje Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije – Regionalnom privrednom komorom Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga, Elektronskim fakultetom Univerziteta u Nišu, Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala Niš i Klasterom naprednih tehnologija NiKAT.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde