Konkurs za najlepši posao u Srbiji otvoren je na sajtu SerbianAdventures.com i traje do 23. aprila u ponoć.

Konkurs za najlepši posao u Srbiji
Konkurs za najlepši posao u Srbiji

Pobednik na ovom konkursu dobiće priliku da tri meseca putuje po Srbiji, imaće mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove, a njegova jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

Najlepši posao i promocija turističke ponude Srbije

Osoba koju SerbianAdventurs izabere učestovaće na više od 50 različitih tura po Srbiji i obići će više od 200 turističkih destinacija.

“Naš putnik će imati priliku da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi našim rekama, oproba se u brojnim adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji i da stekne brojna prijateljstva i uspomene za ceo život.”, navodi se u konkursu.

Prilika koju ne smete propustiti!
Prilika koju ne smete propustiti!

Obaveza putnika biće da rečima i slikom predstavi svoj doživljaj na ovim turama i destinacijama, da objavljuje tekstove, fotografije i video materijale na nalozima Serbianadventures-a (blog, FaceBook, Instagram, YouTube, Twitter).

Najlepši posao u Srbiji traje od 25. maja do 25. avgusta 2019.

Za prijavu na Konkurs za najlepši posao u Srbiji važno je da je osoba građanin Srbije, koji voli putovanje i druženje i ume da atraktivno i zanimljivo izveštava na svim društvenim mrežama.

Prijava na konkurs moguća je samo online.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde