Povodom prvog rođendana, kompanija Lidl Srbija obradovaće svoje potrošače Velikom nagradnom igrom – Hvala od srca, koja je počela 12. septembra, dok je izvlačenje nagrada na samu godišnjicu, 11. oktobra 2019. godine.

Učesnici koji račun u iznosu većemod 1.000 dinara pošalju do 8. oktobra, imaju priliku da osvoje glavnu nagradu, automobil BMW 320d, pet zimovanja za četiri osobe, frižider marke BOSCH, vaučere za kupovinu u Lidlu i brojne druge, vredne nagrade.

Velika Lidl nagradna igra- Hvala od srca

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi građani Republike Srbije stariji od 18 godina sa stalnim boravkom u Srbiji.

Kako bi učestvovali, dovoljno je da u bilo kojoj od Lidl prodavnica ostvare račun veći od 1.000 dinara i da taj račun pošalju do 8. oktobra.

Adresiranu kovertu mogu dobiti na kasi, koju, kada popune svoje lične podatke, mogu ubaciti u kutije u samoj prodavnici ili poslati poštom na poštanski fah utisnut na koverti.

Velika Lidl nagradna igra - Hvala od srca!
Velika Lidl nagradna igra – Hvala od srca!

Pobednik nagradne igre osvojiće putnički automobil BMW 320d, dok će svi ostali učesnici imati priliku da osvoje zimovanje za četiri osobe (5 nagrada), Bosch frižider (10 nagrada), električni trotinet Xiaomi mi (15 nagrada), štapni mikser Bosch (100 nagrada),vaučereza kupovinu u Lidlu u vrednosti od 3.000 dinara (400 nagrada) i vaučere u vrednosti od 6.000 dinara (200 nagrada).

Javno izvlačenje tri glavne nagrade obaviće se u petak, 11. oktobra 2019., dok će spisak svih dobitnika biti objavljen do 15. oktobra 2019. godine na sajtu Lidl-a.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име