Gradska opština Medijanapredstavila bilbord na kojima su učenici generacije osnovnih i srednjih škola sa područja opštine u školskoj 2018/2019. godini

Učimo od najboljih!

Gradska opština Medijanapredstavilaje bilbord na kojima su učenici generacije osnovnih i srednjih škola sa područja opštine u školskoj 2018/2019. godini.

Bilbord na kojima su učenici generacije osnovnih i srednjih škola sa područja opštine u školskoj 2018/2019. godini
Bilbord na kojima su učenici generacije osnovnih i srednjih škola sa područja opštine u školskoj 2018/2019. godini

Na ovaj način najveća niška opština odaje priznanje najboljim osnovcima i srednjoškolcima za postignute rezultate u radu,iz 10 osnovnih i 12 srednjih škola, i uz poziv ostalim učenicima da slede njihov primer.

“Nema boljeg predstavljanja jedne opštine, grada i države od toga kada to učine najbolji među najboljima. Želimo da im kažemo da su oni naš ponos. Mislim da smo ih pomalo i iznenadili, ali smo im, prema prvim reakcijama dali podstrek da budu još bolji u daljem školovanju”, kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Bilbord je postavljen na jednoj od najfrekventnijih lokacija u Nišu, na uglu Bulevara Nemanjića i Vizantijskog bulevara, u Svetosavskom parku, u saradnji sa agencijom Adver Siti koja je bez nadoknade ustupila ovaj reklamni prostor, i na taj način dala podršku neobičnoj „reklami“ najuspešnijih osnovaca i srednjoškolaca sa područja najveće niške opštine.

Predstavljanju su prisustovali i učenici koji su na fotografiji, sa roditeljima.

Bilbord će na ovom mestu stajati do 15. oktobra, a praksa ovakvog prezentovanja vrednih đaka biće nastavljena i naredne godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde