U naredne tri godine Nišavski upravni okrug dobiće 71 novog inspektora, zaključila je Komisija za rad inspekcijskih službi u okviru Karavana Nišavsko upravnog okruga.

„Novi inspektori kontrolisaće rad u raznim službama lokalnih samouprava i to ne samo u Nišavskom , već i drugim okruzima, kao i što su do sada radili“, rekla je načelnica Nišavskog okruga, Dragana Sotirovski.

Posetom Gradu Nišu uspešno završen „Karavan“ Nišavskog upravnog okruga

Inače, posetom Gradu Nišu, završena je ovogodišnja akcija „Karavan“ Nišavskog upravnog okruga u kome su republički inspektori obišli sve gradske opštine i razgovarali sa predsednicima opština i njihovim najbližim saradnicima, kao i direktorima preduzeća i ustanova.

Posetom Gradu Nišu uspešno završen „Karavan“ Nišavskog upravnog okruga
Posetom Gradu Nišu uspešno završen „Karavan“ Nišavskog upravnog okruga

Republički inspektori su izneli svoja zapažanja u vezi sa funkcionisanjem Gradske uprave, nedostatatkom pojedinih inspekcijskih službi i načinu rešavanja osnovnih komunalnih pitanja, vodovodnom i kanalizacionom mrežom, putnom infrastrukturom, uređenjem divljih grobalja, vanpijačnom prodajom, psima lutalicama, konjskim zapregamau gradu, uređenjem Tvrđave.

Na „Karavanu“ bilo je reči i o turističkim i prosvetnim inspektorima, odlaganju otpada na privatnim parcelama, mreži škola i drugim pitanjima iz delatnosti rada republičkih inspektora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име