AUTO MOTO FEST 2019.
Niš, Hala “Čair”
od 4. do 6. oktobra

Veliki broj izlagača i sajamski popusti biće povod da na desetine hiljada ljudi prošeta i nešto pazari iz velike ponude novih četvorotočkaša.

Jubilarni X po redu Auto moto fest svečano će biti otvoren u petak 04. oktobra i ponovo će Niš svrstati na mapu velikih evropskih gradova u kojima se održavaju sajmovi.

Sajam će otvoriti Mladen Alvirović, urednik i voditelj decenijama najgledanije emisije o automobilizmu kao i revije „SAT”.

Kao i prethodnih godina na ovogodišnjem sajmu automobila biće predstavljene evropske, srpske i naravno niške premijere, uz veliki broj izlagača i sajamske popuste.

Vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata, ponudiće ono najbolje što imaju.

Ono što će svakako obeležiti ovaj sajam su svakako i električni automobili, koji će se po prvi put naći pred publikom ovog dela Srbije.

Za tri dana održavanja Sajma zainteresovani posetioci imaće prilike da vide čak 5 automobila koji će premijerno biti prikazani u Srbiji i veliki broj četvorotočkaša koji još uvek Nišlije nisu videle.

Niške premijere su: Toyota – Camry, Corola hibrid, Rav 4, Citroen – C5 R-cross, Berlingo,  Nissan -Kashqai, Ford-Focus, Volkswagen – Tuareg, Arteon, Mazda 3, Huyndai-Elantra restilizovana i Audi – A6 čija promocija je takođe niška premijera.

Osim putničkog na niškom sajmu biće ponuđen i bogat teretni program, uz prateću opremu. Neće izostati velika ponuda guma dok će osiguravajuća društva imati svoje štandove i pristupačnu ponudu.

Tradicionalno će biti postavljena i trkačka staza za mališane. 

Oldtajmeri imaće svoje mesto, jer upravo njihova izložba svake godine izazove veliko interesovanje posetilaca.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde