Peti ciklus konkursa mentorskog programa „Kreativno mentorstvo“ otvoren je do 26. aprila. Svi zainteresovani za prijavljivanje moći će da se detaljnije informišu o konkursu i programu na prezentaciji u EU info kutku u Nišu, 22. aprila od 17:30h.

Program se realizuje sedam godina i danas okuplja mrežu od 200 ambasadora
Program se realizuje sedam godina i danas okuplja mrežu od 200 ambasadora

Prezentacija u Nišu

„Kreativno mentorstvo” je mentorski program u Srbiji koji podstiče profesionalni i lični razvoj pojedinaca, profesionalaca i budućih stručnjaka angažovanih u oblasti kulture, umetnosti, kreativnih industrija, medija i srodnih disciplina.

Program se realizuje sedam godina i danas okuplja mrežu od 200 ambasadora.

Na prezentaciji u Nišu program i sve detalje konkursa predstaviće Dragana Jevtić, jedna od osnivačica „Kreativnog mentorstva“ i direktorka programa, kao i Jelena Mihajlov, menadžerka programa.

O svojim iskustvima učešća u programu govoriće neki od alumnista iz prethodnih ciklusa „Kreativnog mentorstva“, među kojima je i Snežana Andrić, predsednica Mladih ambasadora i menadžerka javnog prostora EU info kutka u Nišu.

Detalji o procesu prijavljivanja i dodatne informacije mogu se naći na sajtu programa.

Svi zainteresovani za prisustvo mogu se prijaviti na e-mail adresu officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do 20. aprila u 15h.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde