Korisne Informacije Za Građane Koji Žele Da Prisustvuju Paradi u Nišu

0
Prikaz sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova
Prikaz sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova "Odbrana slobode", Niš,10. maja u 11 časova; Foto: Ministarstvo odbrane

Vojna parada, odnosno prikaz sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije „Odbrana slobode“, održaće se 10. maja sa početkom u 11 časova u Bulevaru Nikole Tesle u Nišu.

„Mole građani koji žele da posmatraju događaj da na Bulevar Nikole Tesle, dođu do 10 časova. Ulaz na mesto događaja motornim vozilima neće biti moguć“, navelo je Ministarstvo odbrane u svom saopštenju.

Sve je spremno za vojno-policijsku paradu “Odbrana slobode” u Nišu

Mesta ulaska za građane omogućena su Bulevarom Nikole Tesle iz pravca centra grada (raskrsnica sa Knjaževačkom ulicom) i iz pravca naselja Donji Komren, ulicom Aleksandra Medvedeva i iz naselja Stevan Sinđelić.

U saopštenju se navodi da su u zonama gde će biti posetioci obezbeđene cisterne sa vodom, kao i punktovi sa flaširanom vodom.

Dežuraće i sanitetske ekipe koje će se nalaziti u ulazu u kasarnu „Stevan Sinđelić“ i ulazu u kasarnu „Knjaz Mihailo“ iz pravca Bulevara Nikole Tesle kao i kod raskrsnice Bulevara Nikole Tesle i Bulevara Heroja sa Košara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde