Sa mladima za mlade

Omladinska organizacija “Mladi ambasadori” raspisala je konkurs za angažovanje osme generacije mladih ambasadora.

Izabrani mladi ambasadorima proći će kroz edukativne radionice, dobiće priliku da realizuju svoje ideje i učestvuju u sprovođenju programa, manifestacija, događaja iz oblasti kulture, preduzetništva i inovacija.

Zajedno sa mentorima radiće na usavršavanju različitih veština, razvijanju liderskih sposobnosti i stvaranju zajednice po meri mladih.

Mladi ambasadori
Mladi ambasadori Niša, ilustracija; Foto: Mladi ambasadori

Konkurs je otvoren za sve učenike i studente iz obrazovnih institucija u Nišu do 20. septembra 2020. godine, a prijava se vrši popunjavanjem prijavnog formulara na linku.

Za sve informacije u vezi konkursa zainteresovani mogu da se obrate na mejl office@ambasador.rs

“Mladi ambasadori” su omladinska organizacija osnovana u januaru 2014. sa ciljem jačanja kapaciteta mladih kroz akcije usmerene na multisektorsku saradnju i razvoj svakog pojedinca s idejom daljeg doprinosa razvoju lokalne zajednice.

Mrežu “Mladih ambasadora” čine 300 članova i alumnista koji dele informacije kroz direktnu komunikaciju sa mladima u svim obrazovnim institucijama u Nišu (oko 45.000 mladih ljudi). Takođe, “Mladi ambasadori” imaju lokalne kancelarije u Kruševcu i Novom Pazaru sa 100 članova i alumnista.

Tokom pet godina, “Mladi ambasadori” su realizovali 37 projekta i više od 250 edukativnih radionica vezanih za lični i profesionalni razvoj ljudi iz različitih društvenih grupa u zajednici.

Glavne aktivnosti su fokusirane na kulturu i kreativne industrije, preduzetništvo, socijalnu ekonomiju, tržišno plasiranje i održivi razvoj lokalne zajednice kroz edukaciju, vršnjačku komunikaciju, razmenu znanja, digitalnu transformaciju i napredne tehnologije.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име