Humanitarni turnir u basketu 3 X 3 održaće se 13. jula na terenu Gradske opštine Pantelej. I ove godine okupiće preko 20 ekipa a prijave su već počele i trajaće  do 11. jula.

Timovi koji žele da učestvuju uplaćuju kotizaciju od 1.500 do 3.000 dinara. 

Prihod od turnira, kao i prethodnih godina, biće doniran Udruženju roditelja dece obolele od raka NURDOR.

Kotizacija Turnir “3X3”za muške seniorske ekipe iznosi 3.000 dinara, za ženske seniorske ekipe i muške juniosrske ekipe je 1.500 dinara, a u kategoriji košarke u kolicima nema kotizacije jer je u pitanju nova kategorija na turniru.

Najbolje ekipe dobijaju vredne robne i novčane nagrade.

Prva nagrada u seniorskoj muškoj kategoriji je 60.000 dinara, druga nagrada iznosi 20.000 dinara. Prdviđene su i robne nagrade od strane Košarkaškog saveza Srbije i društveno odgovornih firmi.

Ovogodišnji humanitarni turnir u okviru 3×3 RODA prvenstva Srbije igraće se na posebno opremljenom terenu koji će biti postavljen na javnom prostoru ispred zgrade Gradske opštine Pantelej.

Organizator i pokrovitelj ove sportske manifestacije je Gradska opština Pantelej, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije i Košarkaškog saveza Grada Niša, Saveza košarkaša u kolicima Srbije, Kancelarije za mlade Grada Niša uz pomoć donatora iz reda društveno odgovornih kompanija koje posluju na niškom području. 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име