Podari osmeh: Humanitarna akcija „Brkovi su In“ u Nišu

Humanitarna akcija „Brkovi su in“ počеla 31.08.2019. u 13:00h, u Vespa baru u Nišu polako se približava svom finalnom delu.

Tokom septembra, građani su imali priliku da se prijave na takmičenje a samim tim uključe i svoje prijatelje, poznanike i sugrađane da glasanjem i slanjem SMS-a na 1150 ne samo izaberu pobednika već i da senzibilišu svoju okolinu o značaju podrške mališanima koji se leče od malignih bolesti.

"Brkovi su IN", izbor naj brkova i naj brade; Foto: Radule Perišić
„Brkovi su IN“, izbor naj brkova i naj brade; Foto: Radule Perišić

Svake subote tokom septembra od 13h do 15h u Vespa baru profesionalni niški „barber duo“ Đole i Dzesyka revijalnim sređivanjem brade i brkova pomagali su takmičarima u akciji, a u subotu 28. septembra 2019. godine bide organizovan svečani defile i proglašenje pobednika u Vespa baru, sa celodnevnim programom.

Humanitarno takmičenje za izbor naj brkova i naj brade u Nišu; Foto: Radule Perišić
Humanitarno takmičenje za izbor naj brkova i naj brade u Nišu; Foto: Radule Perišić

Revijalno sređivanje brkova i brada počede u 13h i trajati do 15h, dok de se poznatom brici Đoletu pridružiti gost, brica, expert, iz Beograda barber Negovan Jankovid.

U večernjim satima bide proglašenje pobednika, prema kategorijama brkovi, brade, i brkovi i brade odnosno 3 kategorije, 3 pobednika!

Humanitarno takmičenje za izbor naj brkova i naj brade u Nišu; Foto: Radule Perišić
Humanitarno takmičenje za izbor naj brkova i naj brade u Nišu; Foto: Radule Perišić

Ukoliko želite da budete deo ove akcije, pošaljite SMS poruku sa tekstom 1 na broj 1150, poručite majicu na sajtu brkovisuin.com ili donirajte putem žiro računa 170-30010715002-76.

Akciju takođe možete podržati tako što ćete glasati za najlepše brkove i najlepšu bradu na istom sajtu.

Organizatori akcije su Vespa bar i Jakov sistem d.o.o. uz podršku brojnih prijatelja.

„Septembar je mesec pružanja podrške i nade mališanima koji se leče od malignih bolesti i na tom putu mnogo malih promena koje zajedno učinimo čine veliki korak ka kvalitetnijim uslovima njihovog lečenja i života.“, kažu u NURDOR-u.

Ideje i inicijative od strane građana i volonterske akcije koje
organizuju jesu nešto u šta verujemo da su pokretači i lokalne i šire zajednice. Na taj način postaješ donator NURDOR-a, ali i inspiracija ljudima oko tebe, ne samo da doniraju, već razumeju da promene na bolje zavise od nas samih.“

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име