Romantična strana horoskopskih znakova: Ko je najveći ljubavnik?

0
Horoskopski Znakovi
Horoskopski Znakovi

Astro vodič: Romantična odlika horoskopskih znakova

Iako su karakterno različiti, svaki od horoskopskih znakova ima i nežniju stranu. Evo kako se horoskopski znakovi odnose prema ljubavi i partneru.

Romantična strana znakova Zodijaka
Romantična strana znakova Zodijaka

OVAN

Kada vas Ovan bude zavoleo, znaćete. Iako nemaju problem da pokažu emocije, zbog svog ega očekivaće od vas da ga volite više nego bilo koga, i da to pokazujete stalno. Bez obzira na trdoglavost, kada vas osoba rođena u znaku Ovna zavoli, budite sigurni da će vam to i pokazati.

BIK

Ako tražite partnera sa kojim ćete ostvariti dugu i uspešnu vezu, onda tražite Bika. I pored toga što deluju grubo i nepristupačno, od svih znakova zodijaka, najverovatnije je da će vam baš oni napisati ljubavno pismo ili posvetiti pesmu. Drugim rečima, ne sudite im po izgledu, Bikovi kada vole, vole strastveno i dugo.

BLIZANCI

Ako stupate u vezu sa osobom rođenom u ovom znaku, budite spremni na to da će želeti da svaki slobodan trenutak provode sa vama, pričajući vam o zajedničkoj budućnosti, trudeći se da vas time osvoje zauvek. Kada su Blizanci zaljubljeni, sve podređuju osobi sa kojom su, pa ćete, ako uspete da izađete na kraj sa posesivnošću, sigurno biti najvoljenija osoba na svetu.

RAK

U osobe rođene u znaku Raka je veoma lako zaljubiti se zbog njihovog stava i izgleda. Međutim, Rakovima je veoma teško da izraze emocije, te ih morate pustiti da to urade onda kada su spremni. Ne vole pritisak, uskraćivanje slobode, ali kada zavole, budite sigurni da će vam biti verni i da će se boriti za vas svim mogućim sredstvima.

LAV

Ako se na nekom znaku primeti da je potpuno očaran i zaljubljen onda je to na Lavu. Svojom prirodnom tendencijom da budu najbolji, pokazivaće privrženost svuda i uvek, ali znajte da to rade iz ljubavi, pa ih tako nemojte obeshrabriti. Pored toga, trudite se da osobi rođenoj u znaku Lava ne dajete sebe na tacni stopostotno, jer spadaju u one znakove koji vole da stalno osvajaju svog partnera.

DEVICA

Ako Devica sa vama deli svoje fantazije, onda ste joj verovatno draži nego što mislite. Pored toga, kada su Device zaljubljene zasipaće vas poklonima, ali ne očekujte velike, materijalne stvari, već ručno pravljene poklone ili brdo ruža. Ipak, ne zanosite se previše jer Device pričaju o “jednog dana”, mnogo više nego o onome što planiraju.

Romantičnu stranu treba samo znati probuditi
Romantičnu stranu treba samo znati probuditi

VAGA

Spadaju u jedne od najaktrakivnijih znakova zodijaka, a ujedno su i najstrastveniji. Vage će se, ukoliko su zaljubljene, truditi da vas svaki dan iznenade nečim što ne biste mogli ni da zamislite. Pored toga, njima je ljubav igra, pa će vas svaki dan zavoditi, a njihova privrženost je uzrok velike strasti koju osećaju prema vama. Ukoliko tražite strastvenog i požrtvovanog partnera, onda je to osoba rođena u znaku Vage.

ŠKORPIJA

Škorpije spadaju u najteže znakove horoskopa kada je u pitanju ljubav. Pored svog karaktera, iskazaće sve: strast, privrženost, bol, patnju, ali ljubav teško. Budite spremni da se, ukoliko vam za oko zapadne Škorpija, pozdravite sa ponosom. Škorpije će sve podrediti vašem obostranom zadovoljstvu, ali će vam emocije veoma teško pokazati.

STRELAC

Od svih horoskopskih znakova, strelca je najteže “vezati” za sebe. Veoma cene svoju slobodu i plaše se svega što je konačno i podrazumeva da oni nešto “moraju”. Međutim, jednom kada se zaljube veoma su požrtvovani, a od vas će očekivati da svoje emocije potvrđujete svakodnevno. Puni su ljubavi, pažnje i divljenja, samo ih morate pustiti da to iskažu onda kada oni budu hteli.

JARAC

Jarčevi često znaju da pomešaju strast i ljubav i to im predstavlja problem. Njihov najveći porok u životu je novac, u stanju su da rade i da ga troše nekontrolisano, pa ukoliko zapadnete za oko Jarcu, očekujte veoma vredne poklone. Međutim, veoma su teški na rečima, zato ne očekujte romantične izjave ljubavi. Često Jarčevi sami biraju strast više nego ljubav i njima je intimnost među partnerima veoma važna.

VODOLIJA

Ove osobe znaju sa rečima. Obasipaće vas komplimentima, staviće vam do znanja da ste predmet njihovih želja, ali ne spadaju u veoma romantične znakove. Od njih nemojte očekivati poklone. Kao i Strelčevi, veoma su požrtvovani. Ukoliko ne želite da vas neko davi romantikom iz filmova, već iskrenim emocijama, onda je Vodolija pravi partner za vas.

RIBE

Ukoliko ste tip koji očekuje romantične odlaske na ručak ili večeru, onda su osobe rođene u znaku Ribe pravi partner za vas. Veliki su komformisti, pa tako očekujte romantične večeri udvoje, uz film, vino i hranu. Ribe će uraditi sve da biste bili srećni, te nemojte kriti zadovoljstvo zbog toga što su vam priredile, za njih je osmeh najveća nagrada.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo ostavite komentar!
Molimo unesite vaše ime ovde