Malta: Nišlijka Una Dimitrijević ponovo najbolja

Malta: Nišlijka Una Dimitrijević ponovo najbolja

0
Podeli

Nišlijka Una Dimitrijević osvojila je drugu nagradu na prestižnom međunarodnom  muzičkom takmičenju za mlade pevače  „Eurostar“ koje se svake godine održava na Malti. U veoma jakoj konkurenciji od preko 100 takmičara u 7 kategorija Una je bila daleko ispred ostalih učesnika.

Malta: Nišlijka Una ponovo najbolja
Una Dimitrijević; foto: privatna arhiva

Kao jedina predstavnica Srbije, Una je pevala naslovnu numeru iz poslednjeg filma iz serijala o Džejms Bondu, koju u originalu izvodi Sem Smit, a publika ju je ispratila ovacijama.

Inače, učešće na ovako prestižnom festivalu, Uni Dimitrijević je donelo prvo mesto koje je decembra osvojila na „Riga symphony” u Letoniji.

„Mnogo sam zadovoljna što sam učestvovala na festivalu. Ovo je velika čast za mene i dokaz da se trud isplati. Još mi je draže što sam bila jedina predstavnica Srbije i što sam dobila pozive za festivale u Poljskoj i Rumuniji i za čak 2 u Bugarskoj, u Velikom Trnovu i Varni”  kaže Una Dimitrijević.

Malta: Nišlijka Una ponovo najbolja
Dodela nagrada; foto: privatna arhiva

Međunarodni festival „Eurostar“ održava se u La Valeti od 19. do 24. aprila, a cilj organizatora je da predstave i podrže najtalentovanije vokalne umetnike iz čitave Evrope.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.