Žreb odlučio: Mega Leks protiv Konstantina na Kupu Radivoja Koraća

Žreb odlučio: Mega Leks protiv Konstantina na Kupu Radivoja Koraća

0
Podeli

Košarkaši Crvene zvezde će odbranu titule u Kupu Radivoja Koraća početi protiv Smedereva u četvrtfinalu na završnom turniru tog takmičenja u Nišu, odlučeno je danas žrebom u Beogradu.

Košarkaši Partizana u četvrtfinalu se sastaju sa FMP-om iz Železnika, dok će Mega Leks igrati protiv Konstantina, a poslednji par čine Metalac i Borac iz Čačka.

Žreb odlučio: Mega Leks protiv Konstantina na Kupu Radivoja Koraća
OKK Konstantin

Utakmice Mega-Konstantin i Partizan- FMP igraće se u četvrtak 18. februara, dok će Crvena zvezda-Smederevo, odnosno Metalac-Borac igrati dan kasnije.

Prema pravilima žreba, u četvrtfinalu takmičenja nisu mogle da se medjusobno sastanu ekipe iz Jadranske lige, odnosno Košarkaške lige Srbije (KLS).

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća igraće se od 18. do 21. februara u Nišu koji je 12. put domaćin tog takmičenja. Inače, kompleti ulaznica biće u prodaji od 5. februara, po cenama od 2.000 dinara za tribine i 4.000 za parter. Pojedinačne karte će moći da se kupe ako se ne prodaju svi kompleti. Ulaznica za četvrtfinalne koštaće 500 dinara, za polufinala 700, a finale 800 dinara.

Izvor: Beta

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.