Više od 18.000 putnika letelo iz Niša

Više od 18.000 putnika letelo iz Niša

0
Podeli

Sa niškog aerodroma samo tokom jula, avgusta i septembra, od kako je niskotarifna avio-kompanija Wizz Air krajem juna pokrenula letove ka Malmeu i Bazelu, letelo je više od 18.000 putnika.

Krajem ovog meseca očekuje se da se prestigne 2013.godina, u godini kada je poslednji put Montenegro Airlines leteo iz Niša, i kada je zabeleženo da je na kraju te godine više od 21 hiljade putnika.

Procene rukovodstva aerodroma su takve da će premašiti cifru od 25 hiljada putnika na kraju godine kako je predviđeno planom poslovanja za 2015.godinu. Podsetimo da je najveći broj putnika zabeležen na kraju 2006.godine, kada je sa njega letelo više od 35 hiljada putnika, navodi se na sajtu http://flyfromnis.blogspot.rs/

Direktor niškog aerodroma, Vladica Đurđanović je ranije izjavio da postoje interesovanje i drugih aviokompanija, ali da još uvek nema konkretnih dogovora. Đurđanović je istakao da će putnici moći uskoro da uživaju i nekim dodatnim sadržajima poput free-shop-a, kioska i restorana, jer su oni to i tražili.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.