Ubila se zbog sukoba sa direktorkom?

Ubila se zbog sukoba sa direktorkom?

1
Podeli

Nakon što je Tatijana Lužanin (47), vaspitačica u niškom Domu učenika srednjih škola, izvršila samoubistvo zbog, kao se pretpostavlja, mobinga koji je trpela od direktorke ove ustanove Sandre Popović, “Blic” otkriva da se ova nesrećna žena poverila jednoj svojoj sugrađanki.

Nišlijka B. K. napisala je na Fejsbuku da je Lužaninovu slučajno upoznala u Kliničkom centru upravo pošto je pretrpela traumu od Popovićeve.

O susretu je odlučila da progovori nakon što je vaspitačica 2. januara izvršila samoubistvo skokom sa zgrade.

– Nažalost, Tatjanu Lužanin sam upoznala u zgradi opšte hirurgije, u prijemnoj ambulanti, 25. decembra 2015. godine, oko 19 časova. Bila je vidno uplašena i uznemirena, bukvalno se tresla cela. Rekla mi je šta se desilo i pokazivala mi modrice na rukama, a rekla je i da ima modrice po telu. Stalno je ponavljala: „Hoće da me ubije“ – napisala je B. K. u komentaru na jedan od tekstova o samoubistvu Lužaninove na Fejsbuku.

Direktorka: Potresla sam se

Direktorka Sandra Popović, koja je vest o samoubistvu Tatjane Lužanin primila u Nemačkoj, kaže da se “dosta potresla”.

Ubila se zbog sukoba sa direktorkom?
Sandra Popović; Foto: RAS Srbija

– Kunem vam se decom da joj ništa loše nisam uradila! Nikakvu stvar zbog koje bi nešto ovako mogla da uradi. Ona je maltretirala ljude telefonom, nju niko nije maltretirao. Imam kao dokaz poruke kojima je pretila meni i mojoj deci. Ona je dva puta ranije već pokušavala da digne ruku na sebe – tvrdi Popovićeva za “Blic”.

Izvor: Blic

1 komentar

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.