U nedelju počinje “Trofej Nais”

U nedelju počinje “Trofej Nais”

0
Podeli

U sali Osnovne škole “Ivo Andrić” u nedelju, 10. aprila u 10 sati počinje takmičenje osoba sa invaliditetom (OSI) u stonom tenisu. Takmičiće se oko sedamdesetoro učesnika iz cele Srbije.

Savez paraplegičara i kvadriplegičara Srbije, udruženja paraplegičara Nišavskog okruga i   Sportsko-rekreativno udruženje osoba sa invaliditetom „Nais“, održaće u nedelju  pojedinačno takmičenje u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.

Turnir se održva u sali osnovne škole “Ivo Andrić” u Pribojskoj bb, u  naselju “Branko Bjegović” i počinje u 10 sati.

U nedelju počinje “Trofej Nais”
Foto: Trofej Nais

Organizatori kažu  da će na turniru “Trofej Nais” učestvovati oko 70 takmičara iz cele Srbije, kao i najbolja stonoteniserka na svetu među osobama sa invaliditetom – Borislava Perić Ranković.

Jedan od učesnika na turniru je i Bojan Stamenković koji je i član Upravnog odbora SRU “Nais”.

– Učestvovao sam četiri puta do sada, najbolji uspeh mi je 2. mesto prošle godine. Učestvujem i ove godine i nadam se što boljem plasmanu, konkurencija je dosta jaka i biće teško. Zadovoljan sam kako treniram, ali treninzi su jedno, a takmičenje sasvim nešto drugo- rekao je Stamenković za portal Novinari on line.

U nedelju počinje “Trofej Nais”
“Stoni tenis mi je mnogo pomogao”; foto: privatna arhiva

“Trofej Nais” se održava poslednjih desetak godina u našem Gradu i, po mišljenju učesnika i gledalaca,  jedan je od najbolje organizovanih turnira u Srbiji.

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.