Sudar kod glavne autobuske stanice: Opel se prevrnuo

Sudar kod glavne autobuske stanice: Opel se prevrnuo

0
Podeli

Automobil marke “opel” alkesinačkih registarskih oznaka prevrnuo se na krov nakon sudara sa taksi vozilom na Bulevaru 12. februar jutros oko 8.45 časova. Nezgoda se desila ispred glavne niške autobuske stanice, na očigled više desetina prolaznika a prema prvim informacijama sa terena, vozač opela – sedamdesetogodišnji Nišlija, nije ozbiljnije povređen.

Sudar kod glavne autobuske stanice: Opel se prevrnuo
Foto: Facebook

Opel je išao iz centra u pravcu Duvanske industrije, kada je na autobuskom stajalištu ispred Glavne autobuske stanice došlo do kontakta prednjim delom automobila sa taksijem koji je krenuo da je uključi u saobraćaj.

– Vozila se nisu udarila previše jako, mercedesu je malo ulubljeno krilo, ali je to bilo očigledno dovoljno da se opel zanese i prevrne na krov. Verovatno su prevrtanju doprineli i neravnine na asfaltu, kaže jedan od očevidaca.

Prolaznici svedoče da je stariji vozač sam izašao iz automobila.

– Čula sam tresak i izletela napolje kada sam videla prevrnuti auto. Izgleda da stariji vozač nije ozbiljnije povređen. Sam je izašao iz vozila. Onda su mu pritrčali prolaznici da mu pomognu – svedoči jedna prolaznica.

Policija utvrđuje uzroke udesa.

Izvor: Blic

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.