Stop.Shop od aprila u Nišu

Stop.Shop od aprila u Nišu

1
Podeli

Radovi na izgradnji novog prodajnog centra u Nišu “Stop.Shop” uveliko traju, a završetak i otvaranje novog objekta očekuje se aprila meseca sledeće godine.

Izvor: Niške vesti
Izvor: Niške vesti

Prodajni centar Stop.Shop biće izgrađen od niza prizemnih prodavnica i imaće oblik ćiriličnog slova “П”. Nalaziće se na prostoru nekadašnjeg motela “Medijana”.

“Radovi uveliko traju na izgradnji “Stop.Shop-a”. Ako sve ide po planu biće završeni do aprila sledeće godine, kada se i očekuje otvaranje novog prodajnog centra”, rekao je za Niške Vesti gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

U novom šoping molu biće otvoreno 120 do 130 radnih mesta, a prodavaće se roba poznatih svetskih brendova.

Ovakvi tržni centri nalaze se na čak 53 lokacije u sedam zemalja. Već postoje u Austriji, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Sloveniji, Poljskoj i Srbiji.

Fleksibilni koncept koji stoji iza STOP.SHOP brenda zasniva se na regionalnim šoping centrima na centralnim lokacijama koje mogu da privuku od 30.000 do 150.000 stanovnika sa jednog područja.

Ritejl parkovi obično imaju od 2.500 do 15.000 kvadratnih metara prostora za izdavanje i nude posetiocima dovoljan broj parking mesta, optimalan pristup lokaciji i visoku funkcionalnost uz atraktivnu ponudu međunarodnih i domaćih brendova.

Za sada je u Srbiji otvoren u Čačku, ali se uveliko grade u Subotici i Nišu.

“Stop.Shop” je lanac maloprodajnih parkova koji posluje u okviru Imofinanc grupe u centralnoj Evropi.

 

1 komentar

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.