Stanarima prekipelo: Našu ogradu koriste umesto toaleta!

Stanarima prekipelo: Našu ogradu koriste umesto toaleta!

0
Podeli

Revoltiran činjenicom da slučajni prolaznici i mušterije iz obližnjeg dragstora koriste ogradu njihove zgrade kao javni toalet, predsednik Skupštine stanara u Ulici Suvoplaninske čete br. 2 je postavio neobično upozorenje. Na tabli je jasno prikazano ne samo šta je zabranjeno na toj lokaciji, već i koja kazna sleduje prekršiocima – odsecanje genitalija.

Stanarima prekipelo: Našu ogradu koriste umesto toaleta!
Vladimir Marinković predsednik Skupštine stanara; Foto: Novosti

– Naravno da nikoga ne bismo povredili na takav način, ali nam je zaista prekipelo. Naša zgrada ima osam stanova i ograđeno dvorište, koje se trudimo da lepo održavamo, ali je sav trud uzaludan kada je ograda korišćena umesto javnog toaleta. Posle četiri godine trpljenja, pre nekoliko meseci sam postavio neobično upozorenje i iznenadio se rezultatom – kaže predsednik skupštine stanara Vladimir Marinković, inače sportski radnik koji u prizemlju zgrade ima svoju teretanu sa uređenim mokrim čvorom.

Slikovito upozorenje je, inače, postalo svojevrsni hit na društvenim mrežama – posebno otkad ga je na svoj fejsbuk-profil postavio građevinski inspektor Tomislav Budeš.

– Uređeni javni toaleti su slika grada i o njima moramo da povedemo više računa – tvrdi ovaj Nišlija, dok ostali sugrađani komentarišu da ionako nedovoljan broj njih više ne radi, nego što su u funkciji.

Izvor: Novosti

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.