Sneg za ostavku!

Sneg za ostavku!

0
Podeli

Autobus satima zaglavljen na stajalištu na sred bulevara kod Ćele-kule, automobili koji “šlajfuju” na kolovozima u ulicama tzv. prvog prioriteta, slika su i prilika situacije u niškim komunalnim preduzećima i njihove spremnosti za uobičajene snežne padavine.

Snega za ostavku!
Uobičajena scena ovih dana na niškim ulicama; Foto: Miloš Mitić

Naš reporter zabeležio je radno prepodne na niškim ulicama, a građani s kojima je razgovarao nemaju ni trunku dileme da su Zimske službe potpuno zakazale:

Ljudi kasne na posao, ne znam da li u Nišu postoji bilo ko ko če poverovati da su putari bacili so na vreme. Da ne pričam o tome što svi u gradu komentarišu da sve vreme od kako je u subotu počeo sneg – niko kamione za čišćenje snega nije video – kaže Nišlija Z.P koji je sinoć proveo pola sata na Trošarini, pomažući vozaču zaglavljenog autobusa da “izbavi” vozilo sa neočišćenog stajališta i to na sred najprometnijeg gradskog bulevara.

Tvrdi da su u JKP Mediani rekli da uopšte nemaju soli, pa ne mogu ni da pomognu. Sigurno je da so nije bacana na vreme i da priče o jakom vetru koji je ometao čišćenje ne stoje, što je donekle potvrdio i ministar Velimir Ilić.

Ipak, Nišlije i pored svega nisu izgubile smisao za humor, makar on bio i crn, pa je ovih dana na društvenoj mreži popularna sledeća fotografija. Mada, verujemo da onima koji su prinuđeni da poslednja tri dana dobar deo vremena provode napolju, neće biti nimalo smešna.

Sneg za ostavku!
Traži se…; Izvor: facebook.com

I dok ćemo, po svemu sudeći, morati da sačekamo majku prirodu da reši problem, pogledajte kako ovih dana izgledaju centralne ulice jednog od najvećeg grada u Srbiji.

Foto: Miloš Mitić

Nema komentara

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.