Ryanair leti iz Niša!

Ryanair leti iz Niša!

0
Podeli

Najpoznatija low cost avio kompanija na svetu Ryanair pokrenuće letove i sa niškog aerodroma, potvrđeno je u ovoj kompaniji čiji predstavnici borave u Nišu.

Ryanair leti iz Niša!

Prva linija biće uvedena 4. septembra i saobraćaće od Niša do Berlina i nazad dva puta nedeljno – četvrtkom i nedeljom, a najjeftinija karta u jednom pravcu koštaće 25 evra, najavila je Chiara Rivara, predstavnica kompanije Ryanair.

Srbija je ovim postala 32. zemlja u kojoj irski prevoznik saobraća, a osim toga ostvaren je i san brojnih srpskih turista koji godinama priželjkuju da Ryanair  leti iz njihove zemlje.

Ova kompanija svoj status je izgradila zahvaljujući veoma povoljnim cenama, pa se tako, na primer iz Budimpešte, do evropskih metropola može stići i za desetak evra, a tokom promotivnih akcija, putnici imaju prilike da do željene destinacije dođu samo uz plaćanje aerodromskih taksi. Zbog toga, srpski putnici s pravom očekuju slične akcije i u našoj zemlji.

Naravno, kao i svaka druga niskobudžetna kompanija, Ryanair posebno naplaćuje prtljag, hranu i piće tokom leta i druge dodatne usluge.

Nema komentara

Ostavite komentar